Rabu, 4 Mac 2009

BANTAH PPSMI


SALAM,


KEPADA PENGUNJUNG SETIA BLOG DPPKL,BERMULA DARI HARI INI SEHINGGA KE 7 MAC BLOG INI AKAN MEMBERIKAN TUMPUAN KHUSUS BERKENAAN ISU BANTAH PPSMI.


INI BERSEMPENA DENGAN HIMPUNAN 100 RIBU BANTAH PPSMI YANG AKAN DIADAKAN PADA 7 MAC INI BERTEMPAT DI HADAPAN ISTANA NEGARA.MEMORI HIMPUNAN BERSIH SUATU KETIKA DULU KEMBALI TERPAHAT DALAM INGATAN.


BUAT YANG TERLEPAS PELUANG SEMASA HIMPUNAN BERSIH TEMPOH HARI INILAH MASANYA UNTUK KALIAN 'MEMBAYAR HUTANG MASING2'.


SEHUBUNGAN DENGAN ITU PIHAK DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN LUMUT JUGA SEDANG GIAT MENGHIMPUNKAN TENAGA2 MUDA UNTUK KE ISTANA NEGARA.


SETAKAT INI PIHAK KAMI DI MAKLUMKAN SEBUAH SEKOLAH SWASTA DI SERI MANJUNG AKAN MENGHANTAR 1 BUAH BAS ROMBONGAN PELAJAR2 BERKENAAN KE PERHIMPUNAN TERSEBUT.


KEPADA SESIAPA YANG BERSEDIA UNTUK BERSAMA2 PROGRAM INI BOLEHLAH MENDAFTARKAN NAMA MASING2 KEPADA :


1-SAUDARA ZAID BIN HARITH 019-5121274

2-SAUDARA ZAIM BIN ZAID 019-4117317


ATAU JIKA TIDAK PUN,JIKA MASIH TERDAPAT HALANGAN DAN RINTANGAN ATAU KEUZURAN,MAKA DENGAN INI PIHAK DPPKL INGIN MENYERU SAUDARA2 SEKALIAN...TUNJUKKANLAH SOLIDARITI ANDA DENGAN MENGHULURKAN SUMBANGAN SEKADAR TERMAMPU UNTUK MEMBIAYAI SAHABAT2 YANG AKAN PERGI.MOGA2 SAMA2 KITA MENDAPAT 'SAHAM' DALAM PERJUANGAN INI.SUMBANGAN BOLEHLAH DIHULURKAN TERUS KEPADA NAMA2 DI ATAS ATAU MELALUI AKAUN DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN LUMUT SEBAGAI MANA TERTERA DI BAHAGIAN ATAS SEBELAH KANAN BLOG INI.


SEKIAN TERIMA KASIH.-ADMIN BLOG DPPKL-

Tiada ulasan: