Jumaat, 6 Februari 2009

MAAF BUAT PENGUNJUNG-ADMIN DPPKL

TADI KAMI TERPAKSA MENINGGALKAN BUAT SEMENTARA WAKTU URUSAN PENGEMASKINIAN BLOG.

JAM 3 PTG TADI KAMI TELAH DIARAH UNTUK BERADA DI KEDIAMAN MB DI IPOH.KAMI DIFAHAMKAN SUASANA YANG SANGAT GENTING BERLAKU PADA PTG INI.

SEMUA DIARAH UNTUK BERKUBU DIKEDIAMAN MB.SEMASA TIBA DI SANA SEMUA PARA PIMPINAN TERTINGGI PR SEDANG BERMESYUARAT BAGI MENGHADAPI DAN MENENTUKAN LANGKAH2 DAN STRATEGI UNTUK MENJAMIN KELANSUNGAN KERAJAAN PIMPINAN DS MOHD NIZAR.

KAMI JUGA DIFAHAMKAN KENYATAAN MEDIA AKAN DI BUAT SEJURUS SELEPAS SELESAI MESYUARAT.

ORANG RAMAI DARI SELURUH PELUSUK NEGERI NEGERI PERAK YG TERDIRI DARI PELABAGI KAUM MULA MEMBANJIRI SETIAP RUANG LEGAR KEDIAMAN RASMI MB.MEREKA HADIR UNTUK MENYATAKAN SOKONGAN TIDAK BERBELAH BAHAGI DAN MEMBERI SOKONGAN MORAL KEPADA PIMPINAN KERAJAAN PR.

PERHIMPUNAN RAKYAT YANG ASALNYA DIJADUALKAN AKAN DIADAKAN DI STADIUM IPOH TERPAKSA DPINDAHKAN SAAT2 AKHIR KERANA TIDAK MENDAPAT PERSETUJUAN POLIS.

DENGAN HANYA MENGGUNAKAN KHIDMAT SMS WALAUPUN PADA SAAT2 AKHIR PIHAK PENGANJUR BERJAYA MENGHEBAHKAN MAKLUMAN PERPINDAHAN KEPADA RAKYAT DAN TERBUKTI MEMBUAHKAN HASIL APABILA SEHINGGA WAKTU PUNCAK HAMPIR 10000 RAKYAT BERJAYA DIKUMPULKAN DI RUMAH MB.

DENGAN PENUH SEMANGAT MEREKA MENUNGGU SEBARANG KENYATAAN DARI PIMPINAN.

BERIKUT AKAN DISIARKAN KENYATAAN AKHBAR PIMPINAN TERTINGGI PAKATAN BERKENAAN SITUASI TERKINI POLITIK PERAK.

Tiada ulasan: